Pedicure Eindhoven

Home » Pedicure Eindhoven
✓ Sportmasseur
✓ Goedgekeurd door de NGS
✓ Docenten uit de praktijk

Met een ontspannende behandeling van de pedicure bij Nedich Opleidingen & Groothandel in Eindhoven kunnen uw voeten er weer tegenaan. Laat uw voeten en teennagels verzorgen, behandelen en verfraaien door onze kundige medewerkers. U loopt op tevreden voet naar buiten!

Welke behandelingen biedt de pedicure van Nedich Opleidingen & Groothandel in Eindhoven aan?

Heeft u bepaalde klachten aan uw voeten, zijn deze vermoeid of wilt u graag dat uw voeten extra toonbaar worden gemaakt voor uw strandvakantie? Onze pedicure biedt bij Nedich Opleidingen & Groothandel meerdere behandelingen aan, zodat er altijd wat voor u bij zit. Kies bijvoorbeeld uit:

 • Standaard voetbehandeling
  Een complete voetbehandeling waarbij alle klachten worden aangepakt.
 • Korte voetbehandeling
  Een snelle behandeling waarbij een enkele klacht, zoals een ingegroeide nagel, wordt verholpen.
 • French Pedicure
  Met een dunne, verstevigende gelnagellak worden uw nagels versierd. Dit geeft een verzorgde en natuurlijke look.
 • Kleurgellak
  Een kleurgel wordt aangebracht op al uw teennagels. U kiest zelf welke kleur! De gel blijft tot wel 8 weken mooi, zonder beschadigingen.

Combineer uw behandelingen

Wilt u niet alleen een voetbehandeling van de pedicure van Nedich Opleidingen & Groothandel in Eindhoven, maar ook een lak op uw nagels? Dat kan! Combineer twee van onze behandelingen en ontvang korting op de French Pedicure of de kleurgelacq. Extra voordelig dus.

Waarom u kiest voor Nedich

Hoe het komt dat wij in Eindhoven zo zorgvuldig en goed pedicure diensten vervullen bij Nedich Opleidingen & Groothandel? Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in voetverzorging. Niet alleen bij het uitvoeren van pedicures. Wij leiden mensen op voor verzorgende beroepen, zoals voetverzorging en sportmassage. Op die manier zijn wij nog actiever bezig met de theorie en vernieuwen wij regelmatig onze behandelingen. Afspraak maken voor de pedicure in onze praktijk? Bel naar 040-2126531. Uiteraard zijn wij via dit nummer ook te bereiken voor meer informatie.