Nagelstyling Eindhoven

Home » Nagelstyling Eindhoven
✓ Sportmasseur
✓ Goedgekeurd door de NGS
✓ Docenten uit de praktijk

Op zoek naar een goede opleiding Nagelstyling in Eindhoven? Nedich Opleidingen & Groothandel biedt Nagelstyling aan als opleiding. De vraag om een kwalitatief hoogwaardige opleiding Nagelstyling kwam vaak terug, waardoor dit samen met Mediwax International is gerealiseerd. Als u een carrière als nagelstyliste ambieert, bent u aan het juiste adres. De opleiding Nagelstyling faciliteert alle methodes uit het vak. Zo kunt u aan de eisen van uw klanten voldoen, door het brede scala aan technieken die u beheerst.

Programma van de opleiding Nagelstyling in Eindhoven

De opleiding Nagelstyling bestaat uit een theoriegedeelte, een praktijkgedeelte en het examen. Tijdens de lessen zullen de volgende onderwerpen en methoden aan bod komen:

  • Theorie over (kunst)nagels
  • Manicure
  • Soak Off
  • Gel Techniek Nail 10
  • Nabehandeling van Gel en het verwijderen van Gel
  • Acryl Techniek Nail 10
  • Nabehandeling van Acryl en het verwijderen van Acryl
  • Examen Training
  • Examen

Doordat u breed wordt opgeleid, heeft u als voordeel dat u op zowel creatief als professioneel vlak veel richtingen op kunt. Op die manier is het mogelijk om na het succesvol afronden van de cursus Nagelstyling in Eindhoven zelf een eigen richting in te slaan op het gebied van nagelstyling en manicure.

Wat biedt Nedich Opleidingen & Groothandel u?

Het volgen van de opleiding (cursus) Nagelstyling in Eindhoven zorgt ervoor dat u breed geschoold bent binnen het vak. Vakbekwame docenten zorgen ervoor dat alle lesstof correct en begrijpelijk wordt overgebracht. Om u zo volledig mogelijk te ondersteunen, zal onze Nail 10 Educator Jacqueline Groote ook na uw afronding van de opleiding beschikbaar zijn voor al uw vragen. Als u deelneemt aan de opleiding, ontvangt u het uitgebreide cursuspakket van Nail 10. In dit pakket zitten alle benodigde producten, inclusief draadloze ledlamp. Samen het theorieboek dat u van ons ontvangt vormt dit de complete basis voor de opleiding Nagelstyling.

Meer informatie en vragen

Wilt u graag de cursus of opleiding Nagelstyling in Eindhoven gaan volgen? Schrijf u in door het formulier in te vullen. Heeft u nog vragen? Bereik Nedich Opleidingen & Groothandel telefonisch via 040-2126531.